ads4

Rata Cu Portocale Reteta Chinezeasca

Rata cu portocale reteta chinezeasca ~ Hai cu noi. Nu sunt rude și nici nu par apropiate la prima vedere.
as we know it lately is being hunted by users around us, perhaps one of you personally. Individuals are now accustomed to using the internet in gadgets to see image and video information for inspiration, and according to the name of the post I will talk about about Rata Cu Portocale Reteta Chinezeasca Bucataria pasionatilor de gatit Descopera mii de retete culinare testate si.

If you re looking for Rata Cu Portocale Reteta Chinezeasca you've come to the ideal location. We ve got 20 images about rata cu portocale reteta chinezeasca adding images, pictures, photos, wallpapers, and much more. In these page, we additionally have variety of graphics available. Such as png, jpg, animated gifs, pic art, logo, black and white, translucent, etc.

Rata cu portocale reteta chinezeasca

Rata cu portocale reteta chinezeasca ~ Puneti in wok. Puneti in wok. Puneti in wok. Se folosesc diverse bucati din rata pulpe piept sau rata intreaga in unele retete. Se folosesc diverse bucati din rata pulpe piept sau rata intreaga in unele retete. Se folosesc diverse bucati din rata pulpe piept sau rata intreaga in unele retete. Si eu aceasta vita cu varza chinezeasca si alte legume. Si eu aceasta vita cu varza chinezeasca si alte legume. Si eu aceasta vita cu varza chinezeasca si alte legume.

Poti incerca reteta cu. Poti incerca reteta cu. Poti incerca reteta cu. Spala pieptul de pui si taie-l cubulete. Spala pieptul de pui si taie-l cubulete. Spala pieptul de pui si taie-l cubulete. Este o reteta festiva potrivita pentru Craciun Anul Nou sau o aniversare. Este o reteta festiva potrivita pentru Craciun Anul Nou sau o aniversare. Este o reteta festiva potrivita pentru Craciun Anul Nou sau o aniversare.

Piept de rata cu portocale reteta clasica frantuzeasca. Piept de rata cu portocale reteta clasica frantuzeasca. Piept de rata cu portocale reteta clasica frantuzeasca. Se stinge cu suc de portocale. Se stinge cu suc de portocale. Se stinge cu suc de portocale. 3 linguri ulei de susan. 3 linguri ulei de susan. 3 linguri ulei de susan.

Intr-o tigaie mica se rumenesc usor fulgii de migdale. Intr-o tigaie mica se rumenesc usor fulgii de migdale. Intr-o tigaie mica se rumenesc usor fulgii de migdale. Exista numeroase moduri de a face rata cu portocale. Exista numeroase moduri de a face rata cu portocale. Exista numeroase moduri de a face rata cu portocale. Asa arata rata dupa ce am scos folia. Asa arata rata dupa ce am scos folia. Asa arata rata dupa ce am scos folia.

Ungem rata pe exterior si interior cu aromele pregatite special o impachetam intr-o folie si o lasam la frigider 10 ore. Ungem rata pe exterior si interior cu aromele pregatite special o impachetam intr-o folie si o lasam la frigider 10 ore. Ungem rata pe exterior si interior cu aromele pregatite special o impachetam intr-o folie si o lasam la frigider 10 ore. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburi. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburi. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburi. O reţetă extrem de sofisticată la prima vedere raţa la cuptor cu sos de portocale a fost unul dintre primele contacte ale americanilor cu bucătăria franţuzească. O reţetă extrem de sofisticată la prima vedere raţa la cuptor cu sos de portocale a fost unul dintre primele contacte ale americanilor cu bucătăria franţuzească. O reţetă extrem de sofisticată la prima vedere raţa la cuptor cu sos de portocale a fost unul dintre primele contacte ale americanilor cu bucătăria franţuzească.

1 lingura amidon de porumb. 1 lingura amidon de porumb. 1 lingura amidon de porumb. Puteti incerca sa adaugati si ghimbir in combinatie. Puteti incerca sa adaugati si ghimbir in combinatie. Puteti incerca sa adaugati si ghimbir in combinatie. Dupa aceea o desfacem si o punem la cuptor la o temperatura de 150 C timp de 2 ore. Dupa aceea o desfacem si o punem la cuptor la o temperatura de 150 C timp de 2 ore. Dupa aceea o desfacem si o punem la cuptor la o temperatura de 150 C timp de 2 ore.

Cat se rumeneste rata. Cat se rumeneste rata. Cat se rumeneste rata. Exista numeroase moduri de a face rata cu portocale. Exista numeroase moduri de a face rata cu portocale. Exista numeroase moduri de a face rata cu portocale. Mod de preparare. Mod de preparare. Mod de preparare.

Iata unul dintre cele mai simple moduri. Iata unul dintre cele mai simple moduri. Iata unul dintre cele mai simple moduri. Toate condimentele inclusiv coaja si sucul de la o portocala si ceapa taiata foarte fin se amesteca intr-o craticioara si se pun pe foc pana dau in clocot. Toate condimentele inclusiv coaja si sucul de la o portocala si ceapa taiata foarte fin se amesteca intr-o craticioara si se pun pe foc pana dau in clocot. Toate condimentele inclusiv coaja si sucul de la o portocala si ceapa taiata foarte fin se amesteca intr-o craticioara si se pun pe foc pana dau in clocot. 300 de grame piept de rata. 300 de grame piept de rata. 300 de grame piept de rata.

De rata unul per portie sau din pulpele pasarii cu varza. De rata unul per portie sau din pulpele pasarii cu varza. De rata unul per portie sau din pulpele pasarii cu varza. Si piper dupa gust. Si piper dupa gust. Si piper dupa gust. Ce trebuie sa stiti de la inceput este ca va trebuie timp pentru a face aceasta friptura super delicioasa sa fiti mai mereu cu ochii pe cuptor sa nu va grabiti si ca aveti de spalat tot cuptorul dupa ce ati terminat. Ce trebuie sa stiti de la inceput este ca va trebuie timp pentru a face aceasta friptura super delicioasa sa fiti mai mereu cu ochii pe cuptor sa nu va grabiti si ca aveti de spalat tot cuptorul dupa ce ati terminat. Ce trebuie sa stiti de la inceput este ca va trebuie timp pentru a face aceasta friptura super delicioasa sa fiti mai mereu cu ochii pe cuptor sa nu va grabiti si ca aveti de spalat tot cuptorul dupa ce ati terminat.

Si aici mi se pare ca unele retete exagereaza cu utiliarea portocalei si ajungem la situatia dinainte dar de data asta mancam o bucata de carne cu gust de portocala. Si aici mi se pare ca unele retete exagereaza cu utiliarea portocalei si ajungem la situatia dinainte dar de data asta mancam o bucata de carne cu gust de portocala. Si aici mi se pare ca unele retete exagereaza cu utiliarea portocalei si ajungem la situatia dinainte dar de data asta mancam o bucata de carne cu gust de portocala. Se lasa la temperatura camerei 15 minute. Se lasa la temperatura camerei 15 minute. Se lasa la temperatura camerei 15 minute. Inca putin si se mancau si oasele Si sosul a iesit foarte bun s-a potrivit perfect cu ratusca. Inca putin si se mancau si oasele Si sosul a iesit foarte bun s-a potrivit perfect cu ratusca. Inca putin si se mancau si oasele Si sosul a iesit foarte bun s-a potrivit perfect cu ratusca.

Mod de preparare Piept de rata cu portocala. Mod de preparare Piept de rata cu portocala. Mod de preparare Piept de rata cu portocala. Reteta chinezeasca rata rata chinezeasca - Retete-Gustoase. Reteta chinezeasca rata rata chinezeasca - Retete-Gustoase. Reteta chinezeasca rata rata chinezeasca - Retete-Gustoase. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburiRumeniti bine in cand. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburiRumeniti bine in cand. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburiRumeniti bine in cand.

Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Ingrediente pentru piept de rata cu portocala si alte fructe. Ingrediente pentru piept de rata cu portocala si alte fructe. Ingrediente pentru piept de rata cu portocala si alte fructe. Pulpe de rata cu sos de portocale. Pulpe de rata cu sos de portocale. Pulpe de rata cu sos de portocale.

Se scot si feliile de portocale care s-au cam caramelizat si se pensuleaza rata bine cu sosul din tava. Se scot si feliile de portocale care s-au cam caramelizat si se pensuleaza rata bine cu sosul din tava. Se scot si feliile de portocale care s-au cam caramelizat si se pensuleaza rata bine cu sosul din tava. şi se lasă să se caramelizeze. şi se lasă să se caramelizeze. şi se lasă să se caramelizeze. 180ml suc prospat stors de portocale. 180ml suc prospat stors de portocale. 180ml suc prospat stors de portocale.

1 ceapasi piper dupa gust. 1 ceapasi piper dupa gust. 1 ceapasi piper dupa gust. Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Preparare rata cu fructe. Preparare rata cu fructe. Preparare rata cu fructe.

MOD DE PREPARARE RETETA Rata cu portocale. MOD DE PREPARARE RETETA Rata cu portocale. MOD DE PREPARARE RETETA Rata cu portocale. Rata cu portocale este si ea o reteta clasica. Rata cu portocale este si ea o reteta clasica. Rata cu portocale este si ea o reteta clasica. Preparare rata cu fructe. Preparare rata cu fructe. Preparare rata cu fructe.

Se pune supa din concentrat se acoperă cu un capac şi se dă la cuptor 45 de minute cu capac şi 10 minute fără. Se pune supa din concentrat se acoperă cu un capac şi se dă la cuptor 45 de minute cu capac şi 10 minute fără. Se pune supa din concentrat se acoperă cu un capac şi se dă la cuptor 45 de minute cu capac şi 10 minute fără. Puneti in wok. Puneti in wok. Puneti in wok. 180 de grade Celsius. 180 de grade Celsius. 180 de grade Celsius.

Preparare rata cu fructe. Preparare rata cu fructe. Preparare rata cu fructe. 1 lingurita coaja rasa de portocala. 1 lingurita coaja rasa de portocala. 1 lingurita coaja rasa de portocala. Mancaruri Fripturi 1 rata 2 portocale coaja rasa de la o portocala 2 linguri cu miere 1 lingura de curry macinat2 linguri de ulei sare piper 500-600ml. Mancaruri Fripturi 1 rata 2 portocale coaja rasa de la o portocala 2 linguri cu miere 1 lingura de curry macinat2 linguri de ulei sare piper 500-600ml. Mancaruri Fripturi 1 rata 2 portocale coaja rasa de la o portocala 2 linguri cu miere 1 lingura de curry macinat2 linguri de ulei sare piper 500-600ml.

300 de grame piept de rata. 300 de grame piept de rata. 300 de grame piept de rata. Ingrediente pentru rata cu portocale 1 rata. Ingrediente pentru rata cu portocale 1 rata. Ingrediente pentru rata cu portocale 1 rata. Reteta ta este geniala. Reteta ta este geniala. Reteta ta este geniala.

Se cresteaza superficial pielea de pe fileuri si se condimenteaza cu sare piper si eventual chimen. Se cresteaza superficial pielea de pe fileuri si se condimenteaza cu sare piper si eventual chimen. Se cresteaza superficial pielea de pe fileuri si se condimenteaza cu sare piper si eventual chimen. Retete rata Rata cu portocale este una dintre cele mai cunoscute retete internationale. Retete rata Rata cu portocale este una dintre cele mai cunoscute retete internationale. Retete rata Rata cu portocale este una dintre cele mai cunoscute retete internationale. Friptura de rata cu portocale si condimente asiatice o combinatie dulce-acrisoara usor picanta o nebunie cu un gust greu de descris. Friptura de rata cu portocale si condimente asiatice o combinatie dulce-acrisoara usor picanta o nebunie cu un gust greu de descris. Friptura de rata cu portocale si condimente asiatice o combinatie dulce-acrisoara usor picanta o nebunie cu un gust greu de descris.

3 linguri ulei de susan. 3 linguri ulei de susan. 3 linguri ulei de susan. Dacă vreţi să scoateţi orice masă din anonimat iată ce trebuie să. Dacă vreţi să scoateţi orice masă din anonimat iată ce trebuie să. Dacă vreţi să scoateţi orice masă din anonimat iată ce trebuie să. Se incinge cuptorul la 180 C. Se incinge cuptorul la 180 C. Se incinge cuptorul la 180 C.

Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Rata cu portocale Rata cu portocale este una dintre cele mai cunoscute retete internationale. Rata cu portocale Rata cu portocale este una dintre cele mai cunoscute retete internationale. Rata cu portocale Rata cu portocale este una dintre cele mai cunoscute retete internationale. Friptura de rata cu portocale. Friptura de rata cu portocale. Friptura de rata cu portocale.

2 lingurite otet de orez. 2 lingurite otet de orez. 2 lingurite otet de orez. MOD DE PREPARARE RETETA Piept de rata cu legume in stil chinezesc. MOD DE PREPARARE RETETA Piept de rata cu legume in stil chinezesc. MOD DE PREPARARE RETETA Piept de rata cu legume in stil chinezesc. Iata unul dintre cele mai simple moduri. Iata unul dintre cele mai simple moduri. Iata unul dintre cele mai simple moduri.

1 lingura sos hoisin. 1 lingura sos hoisin. 1 lingura sos hoisin. 1 rata intreaga 1 varza medie 1 litru de vin. 1 rata intreaga 1 varza medie 1 litru de vin. 1 rata intreaga 1 varza medie 1 litru de vin. Totuși au făcut cu mult timp în urmă un pact secret consfințit de strămoșii noștri bucătari întru delectarea și surprinderea papilelor noastre. Totuși au făcut cu mult timp în urmă un pact secret consfințit de strămoșii noștri bucătari întru delectarea și surprinderea papilelor noastre. Totuși au făcut cu mult timp în urmă un pact secret consfințit de strămoșii noștri bucătari întru delectarea și surprinderea papilelor noastre.

Am incercat-o si rata mea a iesit perfecta. Am incercat-o si rata mea a iesit perfecta. Am incercat-o si rata mea a iesit perfecta. Puneti in wok. Puneti in wok. Puneti in wok. 1 lingura sos de soia. 1 lingura sos de soia. 1 lingura sos de soia.

Friptura de rata frageda suculenta si aromata reteta pas cu pas. Friptura de rata frageda suculenta si aromata reteta pas cu pas. Friptura de rata frageda suculenta si aromata reteta pas cu pas. O frăție aparte între două ingrediente din bucătărie este aceea dintre rață și portocală. O frăție aparte între două ingrediente din bucătărie este aceea dintre rață și portocală. O frăție aparte între două ingrediente din bucătărie este aceea dintre rață și portocală. Se va servi cu un sos dulce-acrisor de prune sau portocale. Se va servi cu un sos dulce-acrisor de prune sau portocale. Se va servi cu un sos dulce-acrisor de prune sau portocale.

Rata astfel pregatita se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la 200 C timp de 60 de minute. Rata astfel pregatita se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la 200 C timp de 60 de minute. Rata astfel pregatita se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la 200 C timp de 60 de minute. Rata pe varza ramane o reteta etalon. Rata pe varza ramane o reteta etalon. Rata pe varza ramane o reteta etalon. Pe partea unde e pielea crestam cu cutitul in forma de plasa saram si piperam. Pe partea unde e pielea crestam cu cutitul in forma de plasa saram si piperam. Pe partea unde e pielea crestam cu cutitul in forma de plasa saram si piperam.

Manuela nu se ard cartofii pentru ca rata isi lasa foarte multa grasime. Manuela nu se ard cartofii pentru ca rata isi lasa foarte multa grasime. Manuela nu se ard cartofii pentru ca rata isi lasa foarte multa grasime. Se mai lasa neacoperita 30. Se mai lasa neacoperita 30. Se mai lasa neacoperita 30. Este atat de gustoasa si usor de facut incat merita s-o preparati macar o data. Este atat de gustoasa si usor de facut incat merita s-o preparati macar o data. Este atat de gustoasa si usor de facut incat merita s-o preparati macar o data.

Rata intreaga la cuptor cu mere si portocale. Rata intreaga la cuptor cu mere si portocale. Rata intreaga la cuptor cu mere si portocale. 1 ceapasi piper dupa gust. 1 ceapasi piper dupa gust. 1 ceapasi piper dupa gust. Pentru seara de Revelion am ales sa prepar rata intreaga la cuptor. Pentru seara de Revelion am ales sa prepar rata intreaga la cuptor. Pentru seara de Revelion am ales sa prepar rata intreaga la cuptor.

Din cand in cand o stropim cu putin vin si apa. Din cand in cand o stropim cu putin vin si apa. Din cand in cand o stropim cu putin vin si apa. Rata nu se arde ca este invelita cu sunca. Rata nu se arde ca este invelita cu sunca. Rata nu se arde ca este invelita cu sunca. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburiRumeniti bine in cand. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburiRumeniti bine in cand. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburiRumeniti bine in cand.

Ingrediente pentru rata cu portocale. Ingrediente pentru rata cu portocale. Ingrediente pentru rata cu portocale. 2 linguri zahar brun. 2 linguri zahar brun. 2 linguri zahar brun. Se pune carnea în vas se adaugă usturoiul necurăţat cimbrul foaia de dafin şi se presară cu sare şi piper. Se pune carnea în vas se adaugă usturoiul necurăţat cimbrul foaia de dafin şi se presară cu sare şi piper. Se pune carnea în vas se adaugă usturoiul necurăţat cimbrul foaia de dafin şi se presară cu sare şi piper.

Pregatim bucatile de carne scoatem grasimea care este in exces. Pregatim bucatile de carne scoatem grasimea care este in exces. Pregatim bucatile de carne scoatem grasimea care este in exces. Usturoi ghimbir si alte minunatii. Usturoi ghimbir si alte minunatii. Usturoi ghimbir si alte minunatii. 1 lingurita sos srircacha optional Cum se prepara puiul cu sos de portocale. 1 lingurita sos srircacha optional Cum se prepara puiul cu sos de portocale. 1 lingurita sos srircacha optional Cum se prepara puiul cu sos de portocale.

Pentru sosul de portocale. Pentru sosul de portocale. Pentru sosul de portocale. I-a vrăjit spunem noi şi suntem siguri că o să vă uimească şi pe voi. I-a vrăjit spunem noi şi suntem siguri că o să vă uimească şi pe voi. I-a vrăjit spunem noi şi suntem siguri că o să vă uimească şi pe voi. Portocale Rata1 rata 4 portocale 50 gr unt 1 pahar vermut sare piper. Portocale Rata1 rata 4 portocale 50 gr unt 1 pahar vermut sare piper. Portocale Rata1 rata 4 portocale 50 gr unt 1 pahar vermut sare piper.

Mancaruri Fripturi1 rata 2 portocale coaja rasa de la o portocala 2 linguri cu miere 1 lingura de curry macinat2 linguri de ulei sare piper 500-600ml. Mancaruri Fripturi1 rata 2 portocale coaja rasa de la o portocala 2 linguri cu miere 1 lingura de curry macinat2 linguri de ulei sare piper 500-600ml. Mancaruri Fripturi1 rata 2 portocale coaja rasa de la o portocala 2 linguri cu miere 1 lingura de curry macinat2 linguri de ulei sare piper 500-600ml. 300 de grame piept de rata. 300 de grame piept de rata. 300 de grame piept de rata. Aceasta este o reteta clasica din bucataria franceza si o puteti regasi in meniul multor restaurante atat din Romania cat si din alte tari. Aceasta este o reteta clasica din bucataria franceza si o puteti regasi in meniul multor restaurante atat din Romania cat si din alte tari. Aceasta este o reteta clasica din bucataria franceza si o puteti regasi in meniul multor restaurante atat din Romania cat si din alte tari.

3 linguri ulei de susan. 3 linguri ulei de susan. 3 linguri ulei de susan.

Piept De Rata Cu Sos De Portocale Retetele Lui Radu

Piept De Rata Cu Sos De Portocale Retetele Lui Radu
Source Image @ www.reteteleluiradu.ro

3 linguri ulei de susan. Aceasta este o reteta clasica din bucataria franceza si o puteti regasi in meniul multor restaurante atat din Romania cat si din alte tari. Your Rata cu portocale reteta chinezeasca images are available. Rata cu portocale reteta chinezeasca are a topic that is being hunted for and liked by netizens today. You can Download or bookmark the Rata cu portocale reteta chinezeasca files here. Piept De Rata Cu Sos De Portocale Retetele Lui Radu

Rata cu portocale reteta chinezeasca | Piept De Rata Cu Sos De Portocale Retetele Lui Radu

Collection of Rata cu portocale reteta chinezeasca ~ Puneti in wok. Puneti in wok. Puneti in wok. Se folosesc diverse bucati din rata pulpe piept sau rata intreaga in unele retete. Se folosesc diverse bucati din rata pulpe piept sau rata intreaga in unele retete. Se folosesc diverse bucati din rata pulpe piept sau rata intreaga in unele retete. Si eu aceasta vita cu varza chinezeasca si alte legume. Si eu aceasta vita cu varza chinezeasca si alte legume. Si eu aceasta vita cu varza chinezeasca si alte legume.

Poti incerca reteta cu. Poti incerca reteta cu. Poti incerca reteta cu. Spala pieptul de pui si taie-l cubulete. Spala pieptul de pui si taie-l cubulete. Spala pieptul de pui si taie-l cubulete. Este o reteta festiva potrivita pentru Craciun Anul Nou sau o aniversare. Este o reteta festiva potrivita pentru Craciun Anul Nou sau o aniversare. Este o reteta festiva potrivita pentru Craciun Anul Nou sau o aniversare.

Piept de rata cu portocale reteta clasica frantuzeasca. Piept de rata cu portocale reteta clasica frantuzeasca. Piept de rata cu portocale reteta clasica frantuzeasca. Se stinge cu suc de portocale. Se stinge cu suc de portocale. Se stinge cu suc de portocale. 3 linguri ulei de susan. 3 linguri ulei de susan. 3 linguri ulei de susan.

Intr-o tigaie mica se rumenesc usor fulgii de migdale. Intr-o tigaie mica se rumenesc usor fulgii de migdale. Intr-o tigaie mica se rumenesc usor fulgii de migdale. Exista numeroase moduri de a face rata cu portocale. Exista numeroase moduri de a face rata cu portocale. Exista numeroase moduri de a face rata cu portocale. Asa arata rata dupa ce am scos folia. Asa arata rata dupa ce am scos folia. Asa arata rata dupa ce am scos folia.

Ungem rata pe exterior si interior cu aromele pregatite special o impachetam intr-o folie si o lasam la frigider 10 ore. Ungem rata pe exterior si interior cu aromele pregatite special o impachetam intr-o folie si o lasam la frigider 10 ore. Ungem rata pe exterior si interior cu aromele pregatite special o impachetam intr-o folie si o lasam la frigider 10 ore. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburi. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburi. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburi. O reţetă extrem de sofisticată la prima vedere raţa la cuptor cu sos de portocale a fost unul dintre primele contacte ale americanilor cu bucătăria franţuzească. O reţetă extrem de sofisticată la prima vedere raţa la cuptor cu sos de portocale a fost unul dintre primele contacte ale americanilor cu bucătăria franţuzească. O reţetă extrem de sofisticată la prima vedere raţa la cuptor cu sos de portocale a fost unul dintre primele contacte ale americanilor cu bucătăria franţuzească.

1 lingura amidon de porumb. 1 lingura amidon de porumb. 1 lingura amidon de porumb. Puteti incerca sa adaugati si ghimbir in combinatie. Puteti incerca sa adaugati si ghimbir in combinatie. Puteti incerca sa adaugati si ghimbir in combinatie. Dupa aceea o desfacem si o punem la cuptor la o temperatura de 150 C timp de 2 ore. Dupa aceea o desfacem si o punem la cuptor la o temperatura de 150 C timp de 2 ore. Dupa aceea o desfacem si o punem la cuptor la o temperatura de 150 C timp de 2 ore.

Cat se rumeneste rata. Cat se rumeneste rata. Cat se rumeneste rata. Exista numeroase moduri de a face rata cu portocale. Exista numeroase moduri de a face rata cu portocale. Exista numeroase moduri de a face rata cu portocale. Mod de preparare. Mod de preparare. Mod de preparare.

Iata unul dintre cele mai simple moduri. Iata unul dintre cele mai simple moduri. Iata unul dintre cele mai simple moduri. Toate condimentele inclusiv coaja si sucul de la o portocala si ceapa taiata foarte fin se amesteca intr-o craticioara si se pun pe foc pana dau in clocot. Toate condimentele inclusiv coaja si sucul de la o portocala si ceapa taiata foarte fin se amesteca intr-o craticioara si se pun pe foc pana dau in clocot. Toate condimentele inclusiv coaja si sucul de la o portocala si ceapa taiata foarte fin se amesteca intr-o craticioara si se pun pe foc pana dau in clocot. 300 de grame piept de rata. 300 de grame piept de rata. 300 de grame piept de rata.

De rata unul per portie sau din pulpele pasarii cu varza. De rata unul per portie sau din pulpele pasarii cu varza. De rata unul per portie sau din pulpele pasarii cu varza. Si piper dupa gust. Si piper dupa gust. Si piper dupa gust. Ce trebuie sa stiti de la inceput este ca va trebuie timp pentru a face aceasta friptura super delicioasa sa fiti mai mereu cu ochii pe cuptor sa nu va grabiti si ca aveti de spalat tot cuptorul dupa ce ati terminat. Ce trebuie sa stiti de la inceput este ca va trebuie timp pentru a face aceasta friptura super delicioasa sa fiti mai mereu cu ochii pe cuptor sa nu va grabiti si ca aveti de spalat tot cuptorul dupa ce ati terminat. Ce trebuie sa stiti de la inceput este ca va trebuie timp pentru a face aceasta friptura super delicioasa sa fiti mai mereu cu ochii pe cuptor sa nu va grabiti si ca aveti de spalat tot cuptorul dupa ce ati terminat.

Si aici mi se pare ca unele retete exagereaza cu utiliarea portocalei si ajungem la situatia dinainte dar de data asta mancam o bucata de carne cu gust de portocala. Si aici mi se pare ca unele retete exagereaza cu utiliarea portocalei si ajungem la situatia dinainte dar de data asta mancam o bucata de carne cu gust de portocala. Si aici mi se pare ca unele retete exagereaza cu utiliarea portocalei si ajungem la situatia dinainte dar de data asta mancam o bucata de carne cu gust de portocala. Se lasa la temperatura camerei 15 minute. Se lasa la temperatura camerei 15 minute. Se lasa la temperatura camerei 15 minute. Inca putin si se mancau si oasele Si sosul a iesit foarte bun s-a potrivit perfect cu ratusca. Inca putin si se mancau si oasele Si sosul a iesit foarte bun s-a potrivit perfect cu ratusca. Inca putin si se mancau si oasele Si sosul a iesit foarte bun s-a potrivit perfect cu ratusca.

Mod de preparare Piept de rata cu portocala. Mod de preparare Piept de rata cu portocala. Mod de preparare Piept de rata cu portocala. Reteta chinezeasca rata rata chinezeasca - Retete-Gustoase. Reteta chinezeasca rata rata chinezeasca - Retete-Gustoase. Reteta chinezeasca rata rata chinezeasca - Retete-Gustoase. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburiRumeniti bine in cand. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburiRumeniti bine in cand. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburiRumeniti bine in cand.

Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Ingrediente pentru piept de rata cu portocala si alte fructe. Ingrediente pentru piept de rata cu portocala si alte fructe. Ingrediente pentru piept de rata cu portocala si alte fructe. Pulpe de rata cu sos de portocale. Pulpe de rata cu sos de portocale. Pulpe de rata cu sos de portocale.

Se scot si feliile de portocale care s-au cam caramelizat si se pensuleaza rata bine cu sosul din tava. Se scot si feliile de portocale care s-au cam caramelizat si se pensuleaza rata bine cu sosul din tava. Se scot si feliile de portocale care s-au cam caramelizat si se pensuleaza rata bine cu sosul din tava. şi se lasă să se caramelizeze. şi se lasă să se caramelizeze. şi se lasă să se caramelizeze. 180ml suc prospat stors de portocale. 180ml suc prospat stors de portocale. 180ml suc prospat stors de portocale.

1 ceapasi piper dupa gust. 1 ceapasi piper dupa gust. 1 ceapasi piper dupa gust. Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Preparare rata cu fructe. Preparare rata cu fructe. Preparare rata cu fructe.

MOD DE PREPARARE RETETA Rata cu portocale. MOD DE PREPARARE RETETA Rata cu portocale. MOD DE PREPARARE RETETA Rata cu portocale. Rata cu portocale este si ea o reteta clasica. Rata cu portocale este si ea o reteta clasica. Rata cu portocale este si ea o reteta clasica. Preparare rata cu fructe. Preparare rata cu fructe. Preparare rata cu fructe.

Se pune supa din concentrat se acoperă cu un capac şi se dă la cuptor 45 de minute cu capac şi 10 minute fără. Se pune supa din concentrat se acoperă cu un capac şi se dă la cuptor 45 de minute cu capac şi 10 minute fără. Se pune supa din concentrat se acoperă cu un capac şi se dă la cuptor 45 de minute cu capac şi 10 minute fără. Puneti in wok. Puneti in wok. Puneti in wok. 180 de grade Celsius. 180 de grade Celsius. 180 de grade Celsius.

Preparare rata cu fructe. Preparare rata cu fructe. Preparare rata cu fructe. 1 lingurita coaja rasa de portocala. 1 lingurita coaja rasa de portocala. 1 lingurita coaja rasa de portocala. Mancaruri Fripturi 1 rata 2 portocale coaja rasa de la o portocala 2 linguri cu miere 1 lingura de curry macinat2 linguri de ulei sare piper 500-600ml. Mancaruri Fripturi 1 rata 2 portocale coaja rasa de la o portocala 2 linguri cu miere 1 lingura de curry macinat2 linguri de ulei sare piper 500-600ml. Mancaruri Fripturi 1 rata 2 portocale coaja rasa de la o portocala 2 linguri cu miere 1 lingura de curry macinat2 linguri de ulei sare piper 500-600ml.

300 de grame piept de rata. 300 de grame piept de rata. 300 de grame piept de rata. Ingrediente pentru rata cu portocale 1 rata. Ingrediente pentru rata cu portocale 1 rata. Ingrediente pentru rata cu portocale 1 rata. Reteta ta este geniala. Reteta ta este geniala. Reteta ta este geniala.

Se cresteaza superficial pielea de pe fileuri si se condimenteaza cu sare piper si eventual chimen. Se cresteaza superficial pielea de pe fileuri si se condimenteaza cu sare piper si eventual chimen. Se cresteaza superficial pielea de pe fileuri si se condimenteaza cu sare piper si eventual chimen. Retete rata Rata cu portocale este una dintre cele mai cunoscute retete internationale. Retete rata Rata cu portocale este una dintre cele mai cunoscute retete internationale. Retete rata Rata cu portocale este una dintre cele mai cunoscute retete internationale. Friptura de rata cu portocale si condimente asiatice o combinatie dulce-acrisoara usor picanta o nebunie cu un gust greu de descris. Friptura de rata cu portocale si condimente asiatice o combinatie dulce-acrisoara usor picanta o nebunie cu un gust greu de descris. Friptura de rata cu portocale si condimente asiatice o combinatie dulce-acrisoara usor picanta o nebunie cu un gust greu de descris.

3 linguri ulei de susan. 3 linguri ulei de susan. 3 linguri ulei de susan. Dacă vreţi să scoateţi orice masă din anonimat iată ce trebuie să. Dacă vreţi să scoateţi orice masă din anonimat iată ce trebuie să. Dacă vreţi să scoateţi orice masă din anonimat iată ce trebuie să. Se incinge cuptorul la 180 C. Se incinge cuptorul la 180 C. Se incinge cuptorul la 180 C.

Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Rata cu fructe lychee este o reteta chinezeasca delicioasa cu un gust dulce. Rata cu portocale Rata cu portocale este una dintre cele mai cunoscute retete internationale. Rata cu portocale Rata cu portocale este una dintre cele mai cunoscute retete internationale. Rata cu portocale Rata cu portocale este una dintre cele mai cunoscute retete internationale. Friptura de rata cu portocale. Friptura de rata cu portocale. Friptura de rata cu portocale.

2 lingurite otet de orez. 2 lingurite otet de orez. 2 lingurite otet de orez. MOD DE PREPARARE RETETA Piept de rata cu legume in stil chinezesc. MOD DE PREPARARE RETETA Piept de rata cu legume in stil chinezesc. MOD DE PREPARARE RETETA Piept de rata cu legume in stil chinezesc. Iata unul dintre cele mai simple moduri. Iata unul dintre cele mai simple moduri. Iata unul dintre cele mai simple moduri.

1 lingura sos hoisin. 1 lingura sos hoisin. 1 lingura sos hoisin. 1 rata intreaga 1 varza medie 1 litru de vin. 1 rata intreaga 1 varza medie 1 litru de vin. 1 rata intreaga 1 varza medie 1 litru de vin. Totuși au făcut cu mult timp în urmă un pact secret consfințit de strămoșii noștri bucătari întru delectarea și surprinderea papilelor noastre. Totuși au făcut cu mult timp în urmă un pact secret consfințit de strămoșii noștri bucătari întru delectarea și surprinderea papilelor noastre. Totuși au făcut cu mult timp în urmă un pact secret consfințit de strămoșii noștri bucătari întru delectarea și surprinderea papilelor noastre.

Am incercat-o si rata mea a iesit perfecta. Am incercat-o si rata mea a iesit perfecta. Am incercat-o si rata mea a iesit perfecta. Puneti in wok. Puneti in wok. Puneti in wok. 1 lingura sos de soia. 1 lingura sos de soia. 1 lingura sos de soia.

Friptura de rata frageda suculenta si aromata reteta pas cu pas. Friptura de rata frageda suculenta si aromata reteta pas cu pas. Friptura de rata frageda suculenta si aromata reteta pas cu pas. O frăție aparte între două ingrediente din bucătărie este aceea dintre rață și portocală. O frăție aparte între două ingrediente din bucătărie este aceea dintre rață și portocală. O frăție aparte între două ingrediente din bucătărie este aceea dintre rață și portocală. Se va servi cu un sos dulce-acrisor de prune sau portocale. Se va servi cu un sos dulce-acrisor de prune sau portocale. Se va servi cu un sos dulce-acrisor de prune sau portocale.

Rata astfel pregatita se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la 200 C timp de 60 de minute. Rata astfel pregatita se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la 200 C timp de 60 de minute. Rata astfel pregatita se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa la 200 C timp de 60 de minute. Rata pe varza ramane o reteta etalon. Rata pe varza ramane o reteta etalon. Rata pe varza ramane o reteta etalon. Pe partea unde e pielea crestam cu cutitul in forma de plasa saram si piperam. Pe partea unde e pielea crestam cu cutitul in forma de plasa saram si piperam. Pe partea unde e pielea crestam cu cutitul in forma de plasa saram si piperam.

Manuela nu se ard cartofii pentru ca rata isi lasa foarte multa grasime. Manuela nu se ard cartofii pentru ca rata isi lasa foarte multa grasime. Manuela nu se ard cartofii pentru ca rata isi lasa foarte multa grasime. Se mai lasa neacoperita 30. Se mai lasa neacoperita 30. Se mai lasa neacoperita 30. Este atat de gustoasa si usor de facut incat merita s-o preparati macar o data. Este atat de gustoasa si usor de facut incat merita s-o preparati macar o data. Este atat de gustoasa si usor de facut incat merita s-o preparati macar o data.

Rata intreaga la cuptor cu mere si portocale. Rata intreaga la cuptor cu mere si portocale. Rata intreaga la cuptor cu mere si portocale. 1 ceapasi piper dupa gust. 1 ceapasi piper dupa gust. 1 ceapasi piper dupa gust. Pentru seara de Revelion am ales sa prepar rata intreaga la cuptor. Pentru seara de Revelion am ales sa prepar rata intreaga la cuptor. Pentru seara de Revelion am ales sa prepar rata intreaga la cuptor.

Din cand in cand o stropim cu putin vin si apa. Din cand in cand o stropim cu putin vin si apa. Din cand in cand o stropim cu putin vin si apa. Rata nu se arde ca este invelita cu sunca. Rata nu se arde ca este invelita cu sunca. Rata nu se arde ca este invelita cu sunca. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburiRumeniti bine in cand. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburiRumeniti bine in cand. Cand s-a incins uleiul adaugati pieptul de rata taiat cuburiRumeniti bine in cand.

Ingrediente pentru rata cu portocale. Ingrediente pentru rata cu portocale. Ingrediente pentru rata cu portocale. 2 linguri zahar brun. 2 linguri zahar brun. 2 linguri zahar brun. Se pune carnea în vas se adaugă usturoiul necurăţat cimbrul foaia de dafin şi se presară cu sare şi piper. Se pune carnea în vas se adaugă usturoiul necurăţat cimbrul foaia de dafin şi se presară cu sare şi piper. Se pune carnea în vas se adaugă usturoiul necurăţat cimbrul foaia de dafin şi se presară cu sare şi piper.

Pregatim bucatile de carne scoatem grasimea care este in exces. Pregatim bucatile de carne scoatem grasimea care este in exces. Pregatim bucatile de carne scoatem grasimea care este in exces. Usturoi ghimbir si alte minunatii. Usturoi ghimbir si alte minunatii. Usturoi ghimbir si alte minunatii. 1 lingurita sos srircacha optional Cum se prepara puiul cu sos de portocale. 1 lingurita sos srircacha optional Cum se prepara puiul cu sos de portocale. 1 lingurita sos srircacha optional Cum se prepara puiul cu sos de portocale.

Pentru sosul de portocale. Pentru sosul de portocale. Pentru sosul de portocale. I-a vrăjit spunem noi şi suntem siguri că o să vă uimească şi pe voi. I-a vrăjit spunem noi şi suntem siguri că o să vă uimească şi pe voi. I-a vrăjit spunem noi şi suntem siguri că o să vă uimească şi pe voi. Portocale Rata1 rata 4 portocale 50 gr unt 1 pahar vermut sare piper. Portocale Rata1 rata 4 portocale 50 gr unt 1 pahar vermut sare piper. Portocale Rata1 rata 4 portocale 50 gr unt 1 pahar vermut sare piper.

Mancaruri Fripturi1 rata 2 portocale coaja rasa de la o portocala 2 linguri cu miere 1 lingura de curry macinat2 linguri de ulei sare piper 500-600ml. Mancaruri Fripturi1 rata 2 portocale coaja rasa de la o portocala 2 linguri cu miere 1 lingura de curry macinat2 linguri de ulei sare piper 500-600ml. Mancaruri Fripturi1 rata 2 portocale coaja rasa de la o portocala 2 linguri cu miere 1 lingura de curry macinat2 linguri de ulei sare piper 500-600ml. 300 de grame piept de rata. 300 de grame piept de rata. 300 de grame piept de rata.

Piept De Rață In Stil Asiatic Marinat Cu Portocale Sos De Soia Anason și Ghimbir Savori Urbane

Piept De Rață In Stil Asiatic Marinat Cu Portocale Sos De Soia Anason și Ghimbir Savori Urbane
Source Image @ savoriurbane.com

Rata Cu Portocale

Rata Cu Portocale
Source Image @ www.cutiutacuretete.ro

Raţă Cu Portocale Retete Culinare Romanesti Si Din Bucataria Internationala

Raţă Cu Portocale Retete Culinare Romanesti Si Din Bucataria Internationala
Source Image @ retete.unica.ro

Piept De Rață In Stil Asiatic Marinat Cu Portocale Sos De Soia Anason și Ghimbir Savori Urbane

Piept De Rață In Stil Asiatic Marinat Cu Portocale Sos De Soia Anason și Ghimbir Savori Urbane
Source Image @ savoriurbane.com

Piept De Rata Cu Legume In Stil Chinezesc

Piept De Rata Cu Legume In Stil Chinezesc
Source Image @ www.bucataras.ro

Rata Cu Portocale In Stil Asiatic Retete Culinare Cu Gina Bradea

Rata Cu Portocale In Stil Asiatic Retete Culinare Cu Gina Bradea
Source Image @ pofta-buna.com

Retete Wu Xing Rata In Sos Chinezesc Youtube

Retete Wu Xing Rata In Sos Chinezesc Youtube
Source Image @ www.youtube.com

Piept De Rață In Stil Asiatic Marinat Cu Portocale Sos De Soia Anason și Ghimbir Savori Urbane

Piept De Rață In Stil Asiatic Marinat Cu Portocale Sos De Soia Anason și Ghimbir Savori Urbane
Source Image @ savoriurbane.com

Piept De Rață In Stil Asiatic Marinat Cu Portocale Sos De Soia Anason și Ghimbir Savori Urbane

Piept De Rață In Stil Asiatic Marinat Cu Portocale Sos De Soia Anason și Ghimbir Savori Urbane
Source Image @ savoriurbane.com

Piept De Rață In Stil Asiatic Marinat Cu Portocale Sos De Soia Anason și Ghimbir Savori Urbane

Piept De Rață In Stil Asiatic Marinat Cu Portocale Sos De Soia Anason și Ghimbir Savori Urbane
Source Image @ savoriurbane.com

Pulpe De Rata La Cuptor Cu Mirodenii Si Portocale Retetele Lui Radu

Pulpe De Rata La Cuptor Cu Mirodenii Si Portocale Retetele Lui Radu
Source Image @ www.reteteleluiradu.ro

Raţă Cu Portocale Mancare Chinezeasca

Raţă Cu Portocale Mancare Chinezeasca
Source Image @ chinesegarden.ro

Piept De Rață In Stil Asiatic Marinat Cu Portocale Sos De Soia Anason și Ghimbir Savori Urbane

Piept De Rață In Stil Asiatic Marinat Cu Portocale Sos De Soia Anason și Ghimbir Savori Urbane
Source Image @ savoriurbane.com

Piept De Rata Cu Portocala Coacaze Gutui Savori Urbane

Piept De Rata Cu Portocala Coacaze Gutui Savori Urbane
Source Image @ savoriurbane.com

Piept De Rata Cu Sos De Portocale

Piept De Rata Cu Sos De Portocale
Source Image @ www.bucataras.ro

Piept De Rață In Stil Asiatic Marinat Cu Portocale Sos De Soia Anason și Ghimbir Savori Urbane

Piept De Rață In Stil Asiatic Marinat Cu Portocale Sos De Soia Anason și Ghimbir Savori Urbane
Source Image @ savoriurbane.com

Rata La Cuptor C Portocale Simplu Si Pas Cu Pas Lalena Ro

Rata La Cuptor C Portocale Simplu Si Pas Cu Pas Lalena Ro
Source Image @ www.lalena.ro

Reteta Rata La Cuptor

Reteta Rata La Cuptor
Source Image @ www.bucataras.ro

Reteta Cu Carne De Rata Si Gasca

Reteta Cu Carne De Rata Si Gasca
Source Image @ www.e-retete.ro

Bagikan Artikel

LihatTutupKomentar

ads3

close